0021 HİJYEN ANAHTARLIĞI

Üretici: AGY ARGE
SKU: 0000006942
Fiyat için Arayın
Bu ürünün minimum miktarı 100
  • subtitles Tam açıklama

    0021 HİJYEN ANAHTARLIĞI
    Yerli Üretim.
    Covid-19 virüsünden korunmak için gerekli, günlük ihtiyacımızı karşılayacak kadar temizlik sıvısını yanımızda taşımamızı ve hiçbir yere temas etmeden ona ulaşmamızı sağlayacaktır. Bunu yaparken aynı zamanda da güzel bir aksesuar olarak göze de hitap edecektir. Bireyler kaba kolonya, dezenfektan şişelerini taşımaktansa böyle bir ürün kullanmayı tercih edeceklerdir. Ayrıca ürün kullan at değildir yanında hediye gönderilen dolum aparatı ile her bittiğinde tekrar dolumu yapılabilir. Ürünümüz günlük yaşam, çalışma alanları, reklam faaliyetleri (promosyon ürün) gibi geniş bir kullanım alanına sahiptir. 


    Promosyon Olarak Ürünün Amacı;
    Günümüzde firmalar birçok farklı ürün üzerine firma bilgilerini yazıp promosyon olarak dağıtıyorlar. Kimi etkili bir reklam oluyor kimi olmuyor. Ancak bu reklamlarını günümüz şartlarında hayatımızın her anında yanımızda taşımamız gereken bir ürünle yapmaları durumunda en etkili reklamı bizim hijyen anahtarlığı ile yapmış olacakları aşikar.

    Örneğin; Firma bir otel olsun bu otel kalem vb. promosyon ürünleri yapsın bu ürünler bir kenara atılır ya çantada ya çekmecede unutulur, ancak bizim anahtarlığın üstüne otelin bilgilerini yazıp dağıttığımızı düşünelim insanlar bu anahtarlığı sıradan sadece firmanın ismi yazan bir anahtarlık olmadığı için gündemde olan hastalığa karşı tedbir amaçlı kullanımı gerekli dezenfektan ihtiyacını da karşıladığı ve büyük dezenfektan şişlerinden kurtardığı için anahtarlarına takıp günlük hayatında kullanacaktır.Mesela acilen evden çıkmamız gerekti, ilk yaptığımız şey direk anahtarımız ve telefonumuzu alıp çıkmak olacaktır yani ne yaparsak yapalım anahtar ve telefonumuzu yanımızdan ayırmıyoruz ve böylelikle reklam yapacak firma en etkili promosyon ürünü ile reklam yapmış oluyor.

    Otelde konaklayan kişi otelden böyle bir hediye aldığı için hem otel müşteri gözünde artıya geçmiş oluyor hem de tatili bittikten sonra bile günlük hayatta bu ürünü kullanmaya devam ettiği için o otelin reklamını yapmaya devam etmiş oluyor. 

         Bu durum diğer sektörler içinde geçerli olacaktır. Yani promosyon ürünü yapmayı düşünen firmaların yapacağı en etkili promosyon reklamlarından başta geleni hijyen anahtarlığımız olacağını düşünüyoruz. 
    Detaylı bilgi için info@arefmedya.com